Ofte stilte spørsmål

Før du kontakter oss med spørsmålet ditt, ber vi deg lese gjennom disse ofte stilte spørsmål, da det er stor sjanse for at spørsmålet ditt er besvart her.

 Brukerprofil

Skal du selge din motorsykkel eller er du på jakt etter en ny eller brukt? Da er 123mc.no det perfekte stedet for deg.

Du kan få tilsendt dine innloggingsopplysninger ved å trykke på "glemt passord"-linken her.

Hvis din epostadresse allerede eksisterer i systemet vårt – typisk hvis du før har opprettet en brukerprofil hos oss – kan du ikke bruke disse opplysningene, når du oppretter en ny brukerprofil. I stedet kan du kontakte oss for å få endret eller slettet din epostadresse som allerede er i systemet.

Får du beskjeden "ugyldig epostadresse eller passord" bør du kontrollere dine inntastede opplysninger en ekstra gang. I noen tilfeller står din epostadresse allerede i feltet, men dette er ingen garanti for at det står riktig. Sjekk deretter om det er det riktige passord du skriver. Systemet skjelner mellom store og små bokstaver.

Hvis du har fått ny epostadresse, skal du først logge inn med din gamle epostadresse. Trykk på "logg inn" øverst til høyre, logg inn og trykk på linken "brukerprofil". Her vil du kunne endre din epostadresse.

Når du er logget inn på 123mc.no trykker du på "innstillinger", velg da "slett brukerprofil" og følg instruksene. Annonser

Gratulerer med salget! Gå til siden Mine annonser og velg enten "Motorsykler" eller "Utstyr/deler". Klikk deretter på pilen til venstre for den annonsen du vil slette og trykk på linken "slett".

Både private og forhandlere kan opprette annonser på 123mc.no

Kontaktopplysningene i annonsene er de samme som på din brukerprofil. Ønsker du å endre disse, kan du rette brukerprofilen din her.

Når du har avmeldt automatisk fornyelse av din annonse, må den utløpe før du kan forlenge den. Etter utløp vil den fortsatt stå under "Mine annonser", hvor du kan klikke på "Innrykk"

Såfremt du ikke ønsker automatisk fornyelse, klikker du deg inn under "Innstillinger" -> "Avmeld fornyelse" -> velg "Avmeld fornyelse".

- Gå til siden Mine annonser, velg "Motorsykkel" eller "Utstyr/deler", klikk deretter på pilen til venstre for den annonsen du vil redigere og trykk på linken "Rediger".

I utgangspunktet kan vi ikke gjøre noe. Vi formidler annonsene, og vi har ikke noe med selve handlene å gjøre. Du kan velge å gå til politiet, som med en skriftlig henvendelse til oss kan be om å få utlevert data på annonsen, såfremt vi kan finne den ut ifra de opplysningene vi får.