Prisvurdering av MC

 Basert på salgsannonser

123mc.no
Hva er din MC verdt? Få en gratis prisvurdering av din MC.

Klar for å selge din MC?


Hvordan vurderer 123mc.no en motorsykkel?

Enten du skal kjøpe eller selge en brukt motorsykkel, er det viktig å vite hva motorsykkelen er verdt, og hva du kan forvente å få for den på motorsykkelmarkedet. 123mc.no vurderer motorsykkelens pris opp mot det aktuelle markedet ved å sammenligne motorsykkelen på merke, modell, årgang og type i forhold til tilsvarende motorsykler som ligger ute for salg. Vurderingsprisen kan beregnes hvis det er solgt minimum 3 motorsykler av samme årgang, merke og modell innenfor de siste 12 månedene. I langt de fleste tilfeller kan en vurderingspris beregnes, med mindre det er snakk om en eldre og/eller sjelden motorsykkelmodell, hvor salgstallet er lavt. Bemerk at vurderingsprisen er veiledende og det tas ikke hensyn til ekstrautstyr og kjøretøyets stand.

Hvorfor er vurderingsprisen lavere ved salg til forhandlere?
Du må forvente ca. 20 % lavere salgspris til forhandlere. Når du skal selge din motorsykkel til en forhandler, må du ta hensyn til at forhandleren må betale moms, garanti og klargjøring, for deretter å videreselge motorsykkelen. Derfor kan forhandleren ikke gi den samme prisen for din motorsykkel, som en privat kjøper kan.Ansvarsfraskrivelse

123mc.no's prisvurderinger er en veiledende guide og ikke noen fasitliste med garanti for, hva du kan få for din motorsykkel eller hva motorsykkelen bør koste i forbindelse med salg. Prisvurderingen er basert på opplysninger tilgjengelig på nett, som både kan være ukorrekte, feilheftede eller mangelfulle. Vi anbefaler alltid at man undersøker motorsykkelens stand innen kjøp og får profesjonell assistanse, hvis man ikke selv er fagmann. 123mc.no tar forbehold for feil i data.