Pris
157.900 kr.
Gj.snitt pris
-
1. indreg.
-
Prod. år
-
Modellår
2018
Km
0
Ccm
847
HK
115
Beskrivelse
Yamaha Tracer 900, 847 ccm, 115 hk, 2018

Her har Yamaha tatt utgangspunkt i våre bestselgende Sport Tourer-modell og analysert hver funksjon for å kunne gjør den enda bedre. Modellens nye karosseripaneldesign av høy kvalitet gir et mer raffinert utseende, mens den forbedrede ergonomien med nytt sete for økt komfort og større og justerbare vindskjermen sørger for økt kjøreglede. Den tresylindrede motoren med høyt dreiemoment får adrenalinet til å strømme på kommando. Det lette chassiset har en lenger svingarm, noe som gir enestående smidighet og stabilitet i høye hastigheter.
Denne motorsykkelen har blitt designet til å gi deg en umiddelbar fluktrute bort fra den daglige rutinen. Med en tank på 18 liter er denne Sport Tourer-modellen også bygget for å kjøre langt. Velg Tracer 900 og få hjertet til å banke fortere.

Yamaha Tracer 900 har nye passasjerfotstøtter for økt komfort og hovedstøtte montert som standardutstyr. Sykkelen har også A&S-clutch, D-MODE (drive mode), TCS og ABS.

Frakt, leverings og klargjøringskostnader kommer i tillegg.

Vi kan tilby finansiering fra 0% kontant, med inn til 96 måneders nedbetalingstid. Vi tilbyr også betalingsutsettelse av inn til kr. 75.000,- i opptil 9 måneder. Finansiering og betalingsutsettelse forutsetter en kredittgodkjenning.

Speed Motorcenter AS er et av Norges største MC senter. Vi holder til i flotte lokaler langs E18 mellom Sandefjord og Larvik, snaue 12 mil sør for Oslo. Ta turen innom og se vårt store utvalg av nye og brukte motorsykler i to etasjer. Vi selger sykler og utstyr med entusiasme, lidenskap og perfeksjon, du er velkommen til oss for en hyggelig MC prat.

Stort delelager og dyktige, kompetente mekanikere som raskt fikser det motorsykkelen din trenger av service og reparasjoner finner du også hos oss.

Lik og følg oss på Facebook og Instagram #speedmotorcenter
Se også web shopen for kjøreutstyr http://shop.speedmc.no/index.php
  • Sist sett   22/9-2020 4:04
  • Annonsekategori: Selges
  • Type: Sportstouring
  • Status: På lager

Yamaha Tracer 900 spesifikasjoner

Oppretter du din egen MC i din brukerprofil under "Primær MC", er det er mulig å sammenligne generelle modellopplysninger for Yamaha Tracer 900.
Spesifikasjoner
Viste MC*
Din MC
Nypris
-
-
HK
115 hk
-
Motorstørrelse
847 ccm
-
0 - 100 km/t
3.4 sek
-
Topphastighet
216 km/t
-
Type
Sporttouring
-
Kåpetype
Halvkåpe
-
Km/l
-
-
Setehøyde
850 mm
-
ABS-bremser
Ja
-
Kombi-bremser
-
-
Drifttype
Kædetræk
-
Vekt
214 kg
-
* Det tas forbehold om eventuelle feil eller mangler i data.
Under her sees den gjennomsnittlige brukervurderingen av (*merke modell). I alt x brukervurderinger. 30 ut av 40 (75%) ønsker å kjøpe (*merke) igjen. Brukervurderinger stammer fra x brukere som tidligere har hatt en (*merke) til salgs på 123mc.no Under her sees den gjennomsnittlige brukervurderingen av Yamaha Tracer 900. I alt 2 brukervurderinger. 2 ut av 2 (100%) ønsker å kjøpe Yamaha igjen. Brukervurderinger stammer fra 2 brukere, som tidligere har hatt en Yamaha til salgs på 123mc.no
Samlet gj.snitt vurdering
3.9
Kjøreegenskaper
3.5
Motor/transmisjon
4.0
Sittestilling/komfort
4.0
Driftskostnader
3.5
Verdi for pengene
4.5
 
Vurdert av Torben Andersen
Sterke sider
Fed motor , design ,kørestilling

Svake sider
affjedring , vindturbolens , styrudslag
Kjøreegenskaper
Motor/transmisjon
Sittestilling/komfort
Driftskostnader
Verdi for pengene
Vil du kjøpe dette merket igjen? Ja
Vurdert av Erik Adriansen
Kjøreegenskaper
Motor/transmisjon
Sittestilling/komfort
Driftskostnader
Verdi for pengene
Vil du kjøpe dette merket igjen? Ja

Artikler og test/vurderinger om Yamaha

Ingen artikler og test/vurderinger