Pris
84.990 kr.
Gj.snitt pris
-
1. indreg.
-
Prod. år
-
Modellår
2019
Km
0
Ccm
-
HK
-
Beskrivelse
Honda CRF 250 RX, 2019, Rød

Endelig er den helt nye CRF250RX'n klar for levering i Desember, forehåndsbestill din nå! Den perfekte "alt mulig sykkelen"
CRF250RX er et speilbilde av CRF450RX, men har CRF250R som base med oppgraderinger som 18-tommers hjul, en lett 8,5 liters tank og et mykere fjæring som gjør den til en helt rå terrengmaskin.

To helt nye modeller gir Hondas CRF-familie et helt nytt perspektiv: terrengsykkelen CRF250RX og dualsport-maskinen DRF450L.
CRF250RX er enduro på sitt beste. Den er en del av Hondas store offroad-satsning i 2019, med et bunnsolid dreiemoment i nedre turtallsregister, tretrinns HRC Launch Control, nye frontbremskalipere, justerbart styre og svarte felger. På denne sykkelen kommer du garantert godt ut av startgropa.

Splitter nye, endurotilpassede CRF250RX er prikken over i-en i Hondas offroadsortiment. Den har samme ramme og motor som crossmaskinen CRF250R, som kom i ny drakt i fjor. Da ble det lansert en ny motor med doble overliggende kamaksler og én eksosport på hver side av sylinderen, og dermed to potter. Showa-gaffelen er av liknende fjærtype som den hos seneste utgave av CRF450, og bakdemperen har fått en lavere plassering i rammen. Det nye chassiset har blitt lettere og har fått et lavere tyngdepunkt. I tillegg er svingarmen, og dermed akselavstanden, er litt kortere, noe som reduserer hjulspinn.
Potente CRF250RX er rask, smidig og enkel å kjøre, skapt for å spille en hovedrolle. Den suser av gårde oppover bratte heng og belønner deg garantert med noen avgjørende endurosekunder. Drivstofftilførselen og tenningstidspunkt har blitt justert for å levere en jevnere kraft, sammenlignet med motocrosseren CRF250R. Ikke minst får du, som standard, en helstøpt sidestøtte i aluminium som ikke er i veien når du kjører.
Plastsettet er dekket av en slitesterk folie med ripefast grafikk. Motorens oljepanneskjold kommer i et nytt design som forbedrer motorens kjøleevne, og gaffeltetningen er modifisert for å redusere risikoen for skader fra steinsprut.
Renthal Fatbar-styret reduserer vekten av hele styresystemet og gir deg garantert optimal komfort i de mest uventede situasjoner. Styrekronen har to styreholderposisjoner som gjør at styret kan flyttes forover og bakover med 26 mm. Snur du holderen 180 grader, kan styret flyttes 10 mm fra utgangsstillingen, noe som totalt gir deg fire forskjellige styreposisjoner å velge mellom.

Vi sender over hele landet og tar innbytte.
Behjelpelig med lån og betalingsutsettelse inntil 9mnd, 425,- fra Gjensidige og Cresco.
Hos oss får du mange fordeler som kunde. Når du handler crossykkel av oss får du tilbud om og være med i AGM racing! (mx). Dette er en kundeklubb som tilbyr trening, fordelspakker og en sponsorpakke.
Alf Graarud Motor AS ble etablert i 1982. Vi har solgt mange tusen crossykler, og har stor kompetanse. Dette får du som kunde glede av. På de fleste store crossløpene kan du også treffe oss.
Vi sender varer over hele landet, og bestiller du på vår webshop er det fraktfritt over 1500kr. Hurtig levering og gunstige priser.
www.agmshop.no
  • Sist sett   9/8-2020 0:45
  • Annonsekategori: Selges
  • Type: Motocross
  • Kjøretøyets nypris: 84.990 kr.
  • Farge: Rød
  • Status: Ikke på lager
Oppretter du din egen MC i din brukerprofil under "Primær MC", er det er mulig å sammenligne generelle modellopplysninger for Honda CRF 250 RX.
Spesifikasjoner
Viste MC*
Din MC
Nypris
-
-
HK
-
-
Motorstørrelse
-
-
0 - 100 km/t
-
-
Topphastighet
-
-
Type
-
-
Kåpetype
-
-
Km/l
-
-
Setehøyde
-
-
ABS-bremser
-
-
Kombi-bremser
-
-
Drifttype
-
-
Vekt
-
-
* Det tas forbehold om eventuelle feil eller mangler i data.
Ingen brukervurderinger

Artikler og test/vurderinger om Honda

Ingen artikler og test/vurderinger