Pris
75.990 kr.
Gj.snitt pris
-
1. indreg.
-
Prod. år
-
Modellår
2019
Km
0
Ccm
249
HK
-
Utstyr
  • Indsprøjtning
Beskrivelse
Honda CRF 250 R, 249 ccm, 2019, Rød

Innsprøytning, Showa USD Gaffel, HRC Launch Control

Vi har en sykkel leveringsklar i butikken!

I 2019 leverer CRF250R enda mer kraft med enda mer kontroll. Og det er den ikke alene om: I 2019 får hele Hondas offroadserie en solid oppgradering som blant annet inkluderer høyere toppeffekt, bredere momentkurve, tretrinns HRC Launch Control, revidert fjæringsoppsett og justerbart styre.

Ett år etter den fullstendige modelloppdateringen får CRF250R nyheter som skal forbedre ytelsen, førervennligheten og utseendet. Nå får du mer kraft i bunn- og mellomregisteret takket være et to millimeter mindre spjeldhus, nye kamaksler og innsugs- og eksoskanaler. Og i likhet med CRF450-syklene har nå CRF250R svarte felger.

Honda CRF250R har mye av det samme som storebror CRF450R – blant annet en Engine Mode-velger som gjør at du kan velge mellom tre måter motoren skal virke på, avhengig av kjørestil og underlag.

Det er skarp konkurranse og spisse albuer i MX2-klassen, både for amatørene og proffene. Det krever sitt av både utstyr og fører. Honda sin CRF250R har alltid vært en potent og stabil vinnertype som gir deg full kontroll både på bakken og i lufta.

Vi sender over hele landet og tar innbytte.
Behjelpelig med lån og betalingsutsettelse inntil 9mnd, 425,- fra Gjensidige og Cresco.
Hos oss får du mange fordeler som kunde. Når du handler crossykkel av oss får du tilbud om og være med i AGM racing! (mx). Dette er en kundeklubb som tilbyr trening, fordelspakker og en sponsorpakke.
Alf Graarud Motor AS ble etablert i 1982. Vi har solgt mange tusen crossykler, og har stor kompetanse. Dette får du som kunde glede av. På de fleste store crossløpene kan du også treffe oss.
Vi sender varer over hele landet, og bestiller du på vår webshop er det fraktfritt over 1500kr. Hurtig levering og gunstige priser.
www.agmshop.no
  • Sist sett   23/9-2020 17:44
  • Annonsekategori: Selges
  • Type: Motocross
  • Motorstørrelse: 249 ccm
  • Kjøretøyets nypris: 75.990 kr.
  • Farge: Rød
  • All service utført: Nei
  • Status: Ikke på lager
Oppretter du din egen MC i din brukerprofil under "Primær MC", er det er mulig å sammenligne generelle modellopplysninger for Honda CRF 250 R.
Spesifikasjoner
Viste MC*
Din MC
Nypris
-
-
HK
-
-
Motorstørrelse
-
-
0 - 100 km/t
-
-
Topphastighet
-
-
Type
-
-
Kåpetype
-
-
Km/l
-
-
Setehøyde
-
-
ABS-bremser
-
-
Kombi-bremser
-
-
Drifttype
-
-
Vekt
-
-
* Det tas forbehold om eventuelle feil eller mangler i data.
Ingen brukervurderinger

Artikler og test/vurderinger om Honda

Ingen artikler og test/vurderinger