Pris
211.900 kr.
Gj.snitt pris
-
Årgang
2019
Km
2.500
Ccm
999
HK
165
Utstyr
 • ABS bremser
 • Alarm
 • Eksos Titanium
 • LED baklykt
 • Slipper clutch
 • Varmehåndtak
Beskrivelse
BMW S 1000 R Naked, 999 ccm, 165 hk, 2019

2019 modell BMW S1000R leter etter nytt hjem.
Dette er en absolutt herlig MC å kjøre rundt på. Overraskende god å sitte på over lengre distanser selv om det ikke akkurat er en tursykkel. Alle motorsykler burde ha cruise control, det er helt herlig å slippe å holde inne gasshåndtaket ved langkjøring.

Oppdatert info:
Vil du ta en titt på MC før våren ankommer er dette fullt mulig, bare ta kontakt.
Vinteren 2019 / 2020 står MC lagret innendørs med en konstant temperatur på ca. 13 varmegrader. Tanken ble fylt opp på forhånd med 98 blyfri som ikke inneholder etanol for å ivareta MC best mulig under vinterlagring. Batteriet ble fjernet fra MC før lagring og blir vedlikeholdsladet ved behov.

Registrert ny av MC Oslo, MCen ble også kjøpt av meg hos dem. Førstegangs registert 14 juni 2019, dette er en 2019 modell (under 2 måneder gammel på skrivende tidspunkt). Overtatt av meg (eier nummer 2) 27 juli 2019. Den hadde gått ca. 1600 kilometer da jeg kjøpte den, på skrivende tidspunkt ligger den på rundt 2500 kilometer.
Førstegangs service ble ordnet av MC Oslo hos dem. Standard service intervall ligger på 10.000 kilometer. Den har 5 års garanti.

Denne MCen har vært en lånesykkel i ca. 3 ukers tid hos MC Oslo fordi personen som brukte den ventet på leveranse av en annen MC, såvidt jeg forstod det. Sånn at det er opplyst om det.

Fargen er Black Storm metallic, desidert den fineste fargen BMW S1000R noensinne har kommet i spør du meg. Den har dynamic og sports pakken, samt original alarm. Du kan lese utstyrslisten på bunnen av denne teksten.

Den har opp + ned quickshifter, varmehåndtak, ride-by-wire, 4 kjøremoduser, traction control med innstillinger tilkoblet hvilken kjøremodus du bruker, samt slipper clutch og elektronisk justerbar demping foran og bak. Dekkene er i meget god stand.
Ved langkjøring er det fullt mulig å ha en drivstofføkonomi på rundt 0.55 liter per mil.
Den har alltid stått under trekk eller tak i tiden jeg har eid den. Den har aldri blitt kjørt på bane.

Veiledende pris med alt ekstrautstyr kom seg på ca. 242 tusen kroner ved kjøp av ny 2019 modell for sesongen 2019. Her kan du dermed gjøre en god handel på en flott MC som har blitt brukt relativt lite. Den er i ypperlig stand og har aldri blitt veltet.

Jeg har påmontert større fot på enden av sidestøtten da jeg synes denne var litt liten. Det følger også med cover til instrument panelet som jeg ikke har påmontert enda.

Selvfølgelig har jeg testet kreftene på denne ved å gi litt ekstra gass en gang iblant, det er tross alt en MC med 165 hestekrefter. Utenom dette så har jeg kjørt relativt rolig, offentlig vei er tross alt ikke en racingbane.

Om ønskelig kan jeg hjelpe til med frakt / hjemkjøring av MC litt avhengig av hvor i Norge kjøper befinner seg, vi kan helt sikkert bli enig om en løsning hvis du ikke vil hente den selv.
Hvis du lurer på noe eller har spørsmål kan du ta kontakt på melding her på Finn.no eller kontakte meg på oppgitt mobilnummer.

Utstyrslisten er som følger:
- DTC
- Gearshift assistant Pro
- DDC
- Driving modes Pro
- Sports package
- Dynamic package
- Operating instructions, Swedish
- Heated handlebar grips
- Cruise control
- Engine spoiler
- Direction indicator LED white (front and rear)
- ABS pro
- Alarm system
 • Aktiv i 29 dager siden 26/1-2020
 • Sist sett   23/2-2020 18:06
 • Vist i alt 13 ganger
 • Annonsekategori: Selges
 • Type: Motorsykkel
 • Førstegangsregistrering.: 6/2019
 • All service utført: Ja
 • Siste service ved: 1000 km

BMW S 1000 R spesifikasjoner

Oppretter du din egen MC i din brukerprofil under "Primær MC", er det er mulig å sammenligne generelle modellopplysninger for BMW S 1000 R.
Spesifikasjoner
Viste MC*
Din MC
Nypris
-
-
HK
165 hk
-
Motorstørrelse
999 ccm
-
0 - 100 km/t
3.3 sek
-
Topphastighet
258 km/t
-
Type
Streetbike
-
Kåpetype
Naked
-
Km/l
-
-
Setehøyde
814 mm
-
ABS-bremser
Ja
-
Kombi-bremser
Ja
-
Drifttype
Kædetræk
-
Vekt
205 kg
-
* Det tas forbehold om eventuelle feil eller mangler i data.
Ingen brukervurderinger

Artikler og test/vurderinger om BMW

Ingen artikler og test/vurderinger