Pris
213.900 kr.
Gj.snitt pris
-
Årgang
2019
Km
2.500
Ccm
999
HK
165
Utstyr
 • ABS bremser
 • Alarm
 • Eksos Titanium
 • LED baklykt
 • Slipper clutch
 • Varmehåndtak
Beskrivelse
BMW S 1000 R Naked, 999 ccm, 165 hk, 2019

Oppdatering: Pris nedsatt fra 217 000 kroner.

2019 modell BMW S1000R leter etter nytt hjem.

Det er kanskje litt snodig å kjøpe en MC for dermed å snu seg rundt og selge den ikke lenge etterpå. Dette har derimot vært drømmesykkelen i lang tid, så fristelsen ble for stor. Da det er heller vanskelig å få leid en slik MC i en kortere periode så bestemte jeg meg dermed for å kjøpe en og heller selge den etter en stund. Så jeg håper at jeg finner en kjøper.
Det er en absolutt herlig MC å kjøre rundt på. Alle motorsykler burde hatt cruise control, det er helt herlig å slippe å holde inne gasshåndtaket ved langkjøring.

Registrert ny av MC Oslo, MCen ble også kjøpt av meg hos dem. Førstegangs registert 14 juni 2019, dette er en 2019 modell (under 2 måneder gammel på skrivende tidspunkt). Overtatt av meg (eier nummer 2) 27 juli 2019. Den hadde gått ca. 1600 kilometer da jeg kjøpte den, på skrivende tidspunkt ligger den på .
Førstegangs service ble utført per instruksene til BMW. Standard service intervall ligger på 10.000 kilometer.

Denne MCen har vært en lånesykkel i ca. 3 ukers tid hos MC Oslo fordi personen som brukte den ventet på leveranse av en annen MC, såvidt jeg forstod det. Sånn at det er opplyst om det.

Fargen er Black Storm metallic, desidert den fineste fargen BMW S1000R noensinne har kommet i spør du meg. Den har dynamic og sports pakken, samt original alarm. Du kan lese utstyrslisten på bunnen av denne teksten.

Den har varmehåndtak, ride-by-wire, 4 kjøremoduser, traction control med innstillinger tilkoblet hvilken kjøremodus du bruker, samt slipper clutch og elektronisk justerbar demping foran og bak. Dekkene er i meget god stand.
Ved langkjøring er det fullt mulig å ha en drivstofføkonomi på rundt 0.55 liter per mil.
Den har alltid stått under trekk eller under tak i tiden jeg har eid den.

Etter avgiftsreduksjon av MC 1 juli 2019, samt frakt, klargjøring og førstegangs service. Så kommer veiledende pris seg på ca. 242 tusen kroner ved kjøp av helt ny 2019 modell. Her kan du dermed gjøre en god handel på en flott MC som knapt har blitt brukt. Den er i ypperlig stand og har aldri blitt veltet.

Selvfølgelig har jeg testet kreftene på denne ved å gi litt ekstra gass i ny og ne den korte tiden jeg har hatt den, det er tross alt en MC med 165 hestekrefter. Men utenom dette så har jeg kjørt relativt rolig, offentlig vei er tross alt ikke en racingbane. Sånn at det er sagt.

Om ønskelig kan jeg hjelpe til med frakt / hjemkjøring av MC litt avhengig av hvor i Norge kjøper befinner seg mot at kjøper betaler for min reise hjem igjen (buss, tog, fly).
Hvis du lurer på noe eller har spørsmål kan du ta kontakt på melding her på Finn.no eller kontakte meg på oppgitt mobilnummer.

Utstyrslisten er som følger:
- DTC
- Gearshift assistant Pro
- DDC
- Driving modes Pro
- Sports package
- Dynamic package
- Operating instructions, Swedish
- Heated handlebar grips
- Cruise control
- Engine spoiler
- Direction indicator LED white (front and rear)
- ABS pro
- Alarm system
 • Aktiv i 68 dager siden 7/8-2019
 • Sist sett   13/10-2019 16:30
 • Vist i alt 38 ganger
 • Annonsekategori: Selges
 • Type: Motorsykkel
 • Førstegangsregistrering.: 6/2019
 • All service utført: Ja
 • Siste service ved: 1000 km

BMW S 1000 R spesifikasjoner

Oppretter du din egen MC i din brukerprofil under "Primær MC", er det er mulig å sammenligne generelle modellopplysninger for BMW S 1000 R.
Spesifikasjoner
Viste MC*
Din MC
Nypris
-
-
HK
165 hk
-
Motorstørrelse
999 ccm
-
0 - 100 km/t
3.3 sek
-
Topphastighet
258 km/t
-
Type
Streetbike
-
Kåpetype
Naked
-
Km/l
-
-
Setehøyde
814 mm
-
ABS-bremser
Ja
-
Kombi-bremser
Ja
-
Drifttype
Kædetræk
-
Vekt
205 kg
-
* Det tas forbehold om eventuelle feil eller mangler i data.
Ingen brukervurderinger

Artikler og test/vurderinger om BMW

Ingen artikler og test/vurderinger