Pris
189.900 kr.
Gj.snitt pris
-
1. indreg.
-
Prod. år
-
Modellår
2017
Km
0
Ccm
1170
HK
110
× 1 annen potensiell kjøper har skrevet til selger. Skriv til selger før det er for sent!
Beskrivelse
BMW R NineT Urban, 1170 ccm, 110 hk, 2017

Kraftig blikkfang med luftkjøling. Husker du R80GS fra åttitallet.... back to basic.

Nyt den selvsikre følelsen du får i den oppreiste, avslappede sittestillingen på motorsykkelen med boksermotor og moderne teknologi. Velg blant utallige muligheter til å skreddersy den etter dine egne ideer. R nineT Urban G/S har et tydelig uttrykk. Den er en hyllest til den første perioden i BMW Motorrads suksesshistorie. Du trenger bare kaste ett blikk på den for å vite at R nineT Urban G/S fanger periodens offroad-ånd. Samtidig har den kjøreegenskaper som gjør at den definitivt hører hjemme i dagens R nineT-serie. Den gjenspeiler livet på den tiden. Da visste folk hvor de skulle og hvordan de skulle komme seg dit.

Tydelig inspirasjonskilde.

Designen til R nineT Urban G/S er iøynefallende. Markante designelementer gjør den til en kraftfull, solid motorsykkel som hyller den originale G/S-designen. 19" forhjul, teleskopgaffel, hovedlykten med kåpen og den høye forskjermen definerer fronten på motorsykkelen. Profilen defineres av en tydelig horisontal linje. Hvite elementer og det smale, lange setet i rødt hedrer den legendariske R 80 G/S fra 1980. Den sorte motoren og rammen understreker dette. De nye klassiske runde instrumentene viser også at Urban G/S tilhører R nineT-serien.
R nineT Urban G/S utmerker seg på alt fra skogsstier til grusveier. Grove dekk (ekstrautstyr) og ekefelger (ekstrautstyr), Enduro-fothvilere, påskrudd varmeskjold og fotbrems i stål understreker dette, både med utseende og funksjoner.

Teknologi for ren kjøreglede.

R nineT Urban G/S har et utseende som følger tradisjonen, men motorsykkelen er samtidig fremtidsrettet med moderne teknologi. Den har samme velkjente motor og elektriske anlegg som BMW R nineT. Urban G/S tilfredsstiller også kravene i EU4-standarden. Den kraftige 2-sylindrede boksermotoren med luftkjøling har et slagvolum på 1170 cm3 og leverer 110 hk som sørger for dynamisk kraftutfoldelse, selv på lave turtall. Resultatet er en lett og moderne kjørefølelse. ABS-bremser (standard) og ASC (ekstrautstyr) sørger for at kreftene overføres sikkert til asfalten eller grusen. Og det er en siste synlig referanse til G/S-modellens endurorøtter – det hevede eksosanlegget i børstet rustfritt stål.

Frakt, leverings og klargjøringskostnader kommer i tillegg.

Vi kan tilby finansiering fra 0% kontant, med inn til 96 måneders nedbetalingstid. Vi tilbyr også betalingsutsettelse av inn til kr. 75.000,- i opptil 9 måneder. Finansiering og betalingsutsettelse forutsetter en kredittgodkjenning.

Speed Motorcenter AS er et av Norges største MC senter. Vi holder til i flotte lokaler langs E18 mellom Sandefjord og Larvik, snaue 12 mil sør for Oslo. Ta turen innom og se vårt store utvalg av nye og brukte motorsykler i to etasjer. Vi selger sykler og utstyr med entusiasme, lidenskap og perfeksjon, du er velkommen til oss for en hyggelig MC prat.

Stort delelager og dyktige, kompetente mekanikere som raskt fikser det motorsykkelen din trenger av service og reparasjoner finner du også hos oss.

Lik og følg oss på Facebook og Instagram #speedmotorcenter
Se også web shopen for kjøreutstyr http://shop.speedmc.no/index.php
  • Sist sett   16/9-2020 22:52
  • Annonsekategori: Selges
  • Type: Offroader/Enduro
  • Status: På lager

BMW R NineT Urban spesifikasjoner

Oppretter du din egen MC i din brukerprofil under "Primær MC", er det er mulig å sammenligne generelle modellopplysninger for BMW R NineT Urban.
Spesifikasjoner
Viste MC*
Din MC
Nypris
-
-
HK
110 hk
-
Motorstørrelse
1170 ccm
-
0 - 100 km/t
3.6 sek
-
Topphastighet
208 km/t
-
Type
Offroader
-
Kåpetype
-
-
Km/l
-
-
Setehøyde
850 mm
-
ABS-bremser
Ja
-
Kombi-bremser
-
-
Drifttype
Kardantræk
-
Vekt
221 kg
-
* Det tas forbehold om eventuelle feil eller mangler i data.
Ingen brukervurderinger

Artikler og test/vurderinger om BMW

Ingen artikler og test/vurderinger