Pris
99.999 kr.
Gj.snitt pris
-
Årgang
2006
Km
60.000
Ccm
1171
HK
152
× 1 annen potensiell kjøper har skrevet til selger. Skriv til selger før den er solgt!
Utstyr
 • ABS bremser
 • Eksos Slip-on
 • Eksos Titanium
 • Elektronisk fjæring
 • Fullkåpe
 • Justerbar kåpeglass
 • Setevarme for+bak
 • Sidevesker
 • Tonet/farget kåpeglass
 • Toppboks
 • Varmehåndtak
Beskrivelse
BMW K 1200 GT Fult utstyrt Tourer, 1171 ccm, 152 hk, 2006

Flott, og MEGET velholdt sport tourer søker ny eier for nye eventyr.
Best i test i sin klasse av de store sport tourerne i sitt årskull......grunnen til at jeg selger den etter 5 sesonger er overgang til mer offroad orientert sykler. Har bestill meg en ny Yamaha T7 :-)
Den har alt av originalt utstyr som var tilgjengelig for modellen fra BMW unntatt Alarm, (se bilder) det er i tillegg montert original tankveske, styreløftere, ladekontakt, Garmine 395GPS med dekktrykkmålere, ekstra stor sidestøtte fot fra Turatech, sparkebeskyttelse på sidevesker, 2 stk 12v uttak, satt på nye originale klosser til bak brems, nye dekk blir også montert straks, før levering.
I tillegg følger det med MIVV Suono effektanlegg, Corbin sal og sportkåpe sotet (mye lavere) se bilder.....
Sykkelen har full service historikk på merkeverksted og har nylig hatt storservice hos Rovik MC, ny original ABS pumpe er byttet i fjor, dette er en kjent feil på disse modeller og kostet meg 25.000. Sykkelen er selvfølgelig helt skadefri og i orden, klar for tur. Den står lagret inne i egen bod på vedlikeholds lading, fikk nytt Yuasa batteri i fjor vår.
 • Sist sett   30/3-2020 12:38
 • Vist i alt 81 ganger
 • Annonsekategori: Selges
 • Type: Sportstouring
 • Førstegangsregistrering.: 6/2013
 • All service utført: Ja
 • Siste service ved: 50000 km

BMW K 1200 GT spesifikasjoner

Oppretter du din egen MC i din brukerprofil under "Primær MC", er det er mulig å sammenligne generelle modellopplysninger for BMW K 1200 GT.
Spesifikasjoner
Viste MC*
Din MC
Nypris
-
-
HK
152 hk
-
Motorstørrelse
1171 ccm
-
0 - 100 km/t
3.1 sek
-
Topphastighet
250 km/t
-
Type
Sporttouring
-
Kåpetype
-
-
Km/l
-
-
Setehøyde
-
-
ABS-bremser
-
-
Kombi-bremser
-
-
Drifttype
-
-
Vekt
249 kg
-
* Det tas forbehold om eventuelle feil eller mangler i data.
Under her sees den gjennomsnittlige brukervurderingen av (*merke modell). I alt x brukervurderinger. 30 ut av 40 (75%) ønsker å kjøpe (*merke) igjen. Brukervurderinger stammer fra x brukere som tidligere har hatt en (*merke) til salgs på 123mc.no Under her sees den gjennomsnittlige brukervurderingen av BMW K 1200 GT. I alt 23 brukervurderinger. 20 ut av 23 (87%) ønsker å kjøpe BMW igjen. Brukervurderinger stammer fra 23 brukere, som tidligere har hatt en BMW til salgs på 123mc.no
Samlet gj.snitt vurdering
4.3
Kjøreegenskaper
4.7
Motor/transmisjon
4.4
Sittestilling/komfort
4.4
Driftskostnader
3.8
Verdi for pengene
4.1
 
Vurdert av Henrik Hansen
Sterke sider
Fantastisk gode køreegenskaber, styrer og bremse rigtig godt. Den er en stor fornøjelse at køre på. Man mærker på ingen måde den forholdsvis høje vægt, når først hjulene triller. Rigtig godt forlys (Xenon-udgaven)

Svake sider
Modellen er født med mange "børnesygdomme" Vær opmærksom på om disse alle er løst. Det kan oplyses ved henvendelse til en BMW forhandler om maskinen har været indkaldt og om disse "børnesygdomme" alle er løst. Gearskiftet kan være lidt af en prøvelse, især hvis man har "sarte ører" Det skal forstås sådan, at gearskiftet fungere perfekt, men det er bestemt ikke lydløst. Der lyder et ordentlig "KLONK" når maskinen sættes i 1. gear. Endvidere "klonker" det lidt ved skift til 2. og 3 gear, men som nævnt fungere gearkassen ganske udmærket. Det er endvidere almindelig kendt med disse "klonklyde" på K1200 og K1300 S/R/GT, så det er kun et spørgsmål om at vænne sig til disse lyde.

Råd, tips og triks
Vær endog MEGET opmærksom på koblingen ved køb af brugt maskine. BMW har haft rigtig meget bøvl med koblingen på alle K1200S/R/GT modellerne. Det kan stærkt anbefales, at montere en koblingsskål fra K1300S/R/GT. Den passer lige over i uden problemer. Vær igen MEGET opmærksom på, at købe nyeste model af koblingsskålen, idet den er blevet ændre flere gange. Den kan kendes på, at der sidder en blank tallerkenfjeder på bagsiden, inde bag tandhjulene.

Øvrige kommentarer
Jeg kom temmelig uheldigt i gang med min K1200Gt. Jeg har haft store problemer med koblingen, som skramlede voldsomt, samt med motorstyringen, som indeholdte en periodisk fejl, hvilket bevirkede, at maskinen periodisk mildest talt kørte elendigt. Problemerne er nu løst ved at jeg har udskiftet koblingsskålen, samt motorstyringen. Endvidere kan det stærkt anbefales at eftermontere en Power Commander og få denne kørt rigtigt ind på rullefelt. (Ove = Mister Dyno kan stærkt anbefales) Maskinen køre nu problemløst og går, som en drøm. Den har et helt vildt godt og lækkert bundtræk - især efter montering af PC.
Kjøreegenskaper
Motor/transmisjon
Sittestilling/komfort
Driftskostnader
Verdi for pengene
Vil du kjøpe dette merket igjen? Ja
Vurdert av Søren Dolriis
Sterke sider
Sprød og sej samtidigt. Fabelagtig maskine med varme i sæde og håndtag. Komfortabel og lyn hurtig
Kjøreegenskaper
Motor/transmisjon
Sittestilling/komfort
Driftskostnader
Verdi for pengene
Vil du kjøpe dette merket igjen? Ja
Vurdert av Kaj Norre
Sterke sider
Den er suveræn til både by og meget lange ture, for både en og to personer

Svake sider
Det negative er ikke til at få øje på.

Øvrige kommentarer
Jeg har ikke kørt på den et stykke tid og det er syndt den skal ud og trille
Kjøreegenskaper
Motor/transmisjon
Sittestilling/komfort
Driftskostnader
Verdi for pengene
Vil du kjøpe dette merket igjen? Ja

Artikler og test/vurderinger om BMW

Ingen artikler og test/vurderinger