Pris
68.900 kr.
Gj.snitt pris
-
1. indreg.
-
Prod. år
-
Modellår
2018
Km
0
Ccm
313
HK
34
Beskrivelse
BMW G 310 GS, 313 ccm, 34 hk, 2018

BMW G310GS mye sykkel for den prisen og kan kjøres på A2 førerkort.

Vær spontan, bryt rutinene og opplev noe nytt hver dag. Hverdagen blir mer interessant når du kjører G 310 GS. Den bringer deg enkelt og greit gjennom byen og sørger for ren kjøreglede, enten du kjører til og fra jobben eller tar turen ut på skogsstier og grusveier. Den avslappede og lett oppreiste sittestillingen gjør at du håndterer alle utfordringer stødig og presist.
På en G 310 GS er det ikke nødvendigvis de største hendelsene som gir deg uforglemmelige opplevelser. Det er de små hendelsene i hverdagen.

Typisk GS.

Den robuste og allsidige motorsykkelen er en typisk GS. Det understrekes også av den umiskjennelige designen. Profilen, vindskjermen og den anerkjente GS-ergonomien sørger for intens kjøreglede på alle underlag. De friske fargealternativene gjør at den garantert blir lagt merke til på veien. Designelementer av høy kvalitet fremhever den umiskjennelige GS-stilen og gir ekstra beskyttelse når du kjører på grusvei.

Lett og stødig.

Den typiske GS-sittestillingen gjør at du sitter avslappet og bekvemt på motorsykkelen. Styre, fothvilere og betjeningselementer er plassert slik at de er lett tilgjengelige uansett om du er høy eller lav. I tillegg sørger 180 mm fjærvandring på bakhjulet og opp-ned-forgaffelen med 19" forhjul for ekte kjøreglede på alle typer underlag. Den stive rørbrorammen i stål bidrar også til kjørestabiliteten. G 310 GS har lett og presis styring på både asfalt og grus.

En dynamisk blanding.

Sylinderen på den 1-sylindrede motoren er vinklet mot motorsykkelens bakpart, og topplokket er rotert 180 grader. Denne utradisjonelle utformingen senker tyngdepunktet og flytter det mot forhjulet. Dermed svinger du G 310 GS lett og presist rundt alle hjørner og svinger. Motorsykkelen har et typisk GS-utseende, og innsiden bærer også preg av BMW Motorrads ekspertise og kvalitet. Motorens effektive forbrenning og katalysatorsystemet sørger for at G 310 GS tilfredsstiller kravene i EU4-standarden. Samtidig sørger den spesielle motorkonfigurasjonen for et lavt forbruk. 313 cm3 og 34 hk ved 9500 o/min gir tilstrekkelig kraft og framdrift.
G 310 GS er en unik kombinasjon av kvalitet, komfort og kjøredynamikk.

Velutstyrt.

Når du velger G 310 GS, velger du en pålitelig kvalitetsmotorsykkel med BMW Motorrads standarder. Tokanals ABS-bremser og bagasjebrett leveres som standardutstyr. I tillegg kan du velge blant et bredt utvalg av tilbehør.

Frakt, leverings og klargjøringskostnader kommer i tillegg.

Vi kan tilby finansiering fra 0% kontant, med inn til 96 måneders nedbetalingstid. Vi tilbyr også betalingsutsettelse av inn til kr. 75.000,- i opptil 9 måneder. Finansiering og betalingsutsettelse forutsetter en kredittgodkjenning.

Speed Motorcenter AS er et av Norges største MC senter. Vi holder til i flotte lokaler langs E18 mellom Sandefjord og Larvik, snaue 12 mil sør for Oslo. Ta turen innom og se vårt store utvalg av nye og brukte motorsykler i to etasjer. Vi selger sykler og utstyr med entusiasme, lidenskap og perfeksjon, du er velkommen til oss for en hyggelig MC prat.

Stort delelager og dyktige, kompetente mekanikere som raskt fikser det motorsykkelen din trenger av service og reparasjoner finner du også hos oss.

Lik og følg oss på Facebook og Instagram #speedmotorcenter
Se også web shopen for kjøreutstyr http://shop.speedmc.no/index.php
  • Sist sett   25/9-2020 9:19
  • Annonsekategori: Selges
  • Type: Motorsykkel
  • Status: På lager

BMW G 310 GS spesifikasjoner

Oppretter du din egen MC i din brukerprofil under "Primær MC", er det er mulig å sammenligne generelle modellopplysninger for BMW G 310 GS.
Spesifikasjoner
Viste MC*
Din MC
Nypris
-
-
HK
34 hk
-
Motorstørrelse
313 ccm
-
0 - 100 km/t
7.1 sek
-
Topphastighet
143 km/t
-
Type
Basic
-
Kåpetype
Halvkåpe
-
Km/l
-
-
Setehøyde
835 mm
-
ABS-bremser
Ja
-
Kombi-bremser
-
-
Drifttype
Kædetræk
-
Vekt
170 kg
-
* Det tas forbehold om eventuelle feil eller mangler i data.
Ingen brukervurderinger

Artikler og test/vurderinger om BMW

Ingen artikler og test/vurderinger